clean.

Köpte en ny parfym i fredags. Precis lagom till att min tidigare parfym tog slut lanserade CLEAN en ny doft, AIR. 
Den doftar gudomligt och passade mig perfekt. 
 
 
(Tipstips! Åhléns har 20% på alla dofter från clean för medlemmar.)
 

senaste tiden.

Så, vad har jag gjort sen sist?
Jag har blivit tröstad av fantastiska vänner, jag har skrattat så jag fått ont i magen och jag har även sagt upp mig och börjat smida planer inför våren och sommaren. Jag har fyllt 20 år, klippt av 1,5 dm hår och käkat våfflor den 25:e med en bästis. I torsdags satt jag på en restaurang med en annan bästis, åt trerätters, pratade om små problem, om större problem och delade en flaska vin. Jag har suttit i en fåtölj mittemot en person, som sagt åt mig hur jag ska göra när hjärnan sätter stoppklossar i tankebanorna.
Jag har tagit en del promenader ute i naturen och försökt fokusera på att ta en dag i taget. 
 
Jag har försökt att vara tacksam för livet. 
 
 
 
 

när elände tar över.

Här ekar det tomt. Pågrund av olika faktorer.
Jag jobbar och när jag inte jobbar umgås jag med nära och kära. Jag går igenom den tuffaste tiden i mitt liv just nu. Jag står inför den värsta separationen någonsin och jag har inte haft ork till att skriva någon annanstans än i min dagbok när jag ska sova. 
 
Men tanken på att skriva om ytligheter och det som faktiskt lyser upp tillvaron känns ganska kul. Att man får något specifikt att fokusera på emellanåt.  
 
Det kommer väl ta ett tag innan jag ser bloggen som en vana igen, men något inlägg då och då ska jag väl lyckas få till. 
 
Ha det fint! 

RSS 2.0